
L'edifici va ser la casa d'un antic alcalde de la ciutat, Nicholas Girod. Quan Napoleó estava desterrat a la illa de Santa Helena, la comunitat francesa de Nova Orleans (entre ells, Girod i el pirata Jean Lafitte), va idear un pla per a rescatar-lo i dur-lo a Louisiana. Per això, l'alcalde va arreglar la seva casa per a allotjar a l'emperador. Finalment, el pla no es va portar a terme, però l'edifici ha passat a la història com Napoleon House (la casa de Napoleó).

Per als qui es preguntin com és aquest sandvitx, aquí teniu la recepta:
Ingredients (per a 4 racions):
- Per a la picada d'olives:
1 branca d’api, tallada a trossets.
1 dent d'all aixafada.
1 pebrot vermell, tallat a trossets.
75 grams d'olives verdes amb pinyol, tallades a trossos.
2 cullerades grans de cebetes, tallades a trossos.
2 cullerades petites de tàperes, partides per la meitat.
3 cullerades grans d'oli d'oliva.
2 cullerades petites de vinagre de vi.
- Per al sandvitx:
1 barra de pa francès.
4 rodanxes fines de pernil de Parma.
50 grams de formatge Provolone o Emmental, en rodanxes fines.
Pebre negre.
50 grams de Salami, en rodanxes fines.
Elaboració:
1. Barreja tots els vegetals i ingredients trossejats per a la picada d'olives, després afegeix oli i vinagre, remou-ho i posa'l a la nevera.
2. Talla la barra de pa per la meitat. Posa en la seva base les rodanxes de pernil de Parma, damunt les de formatge, una mica de pebre negre, i per a acabar el Salami.
3. Finalment, espargeix per damunt la picada d'olives.
Espero que ho proveu, val la pena.
Aquí teniu un vídeo on se’n parla:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada