13/8/08

la nova cara i el nou cos de Lara Croft

Ahir es va donar a conèixer el nou rostre (i el nou cos) de Lara Croft. No, no és que es faci una nova pel·lícula sobre el personatge de Tomb Raider, però cada vegada que es prepara el llançament d’un nou videojoc basat en l’arqueòloga, es tria una model que la representi en actes promocionals.

La nova Lara és la britànica Alison Carroll (a la foto superior), i ens la venen com una gimnasta. Aptituds físiques no li falten, d’això n’estic segur. I de totes les seves qualitats, en destacaria sobre tot una: la piga que té en el pit esquerra, molt més apreciable a la darrera foto d’aquest post.

Abans que Alison, diverses noies han donat vida a Lara. Totes tenen el que cal per representar un dels personatges creats per ordinador més sexy de la història. I com cadascú tindrà les seves preferències, us ofereixo un repàs perquè escolliu la vostra preferida.

Comencem: les primeres són Vanessa Demouy (1997, escollida per una revista francesa de videojocs per a una sessió fotogràfica) i Ellen Rocche (2000, contractada pel distribuïdor brasiler de The Lost Artifact):

Aquí tenim Rhona Mitra (1997-1998) i Nell McAndrew (1998-1999):

Aquestes són Lara Weller (1999-2000) i Lucy Clarkson (2000-2002):

Per acabar, Jill de Jong (2002-2004) i Karima Adebibe (2006-2008):

No podíem oblidar, és clar, l’Angelina Jolie, en dues imatges de la primera adaptació al cinema de Tomb Raider:

I com prometia al principi, aquesta és novament la Croft actual, l’Alison Carroll. A veure si trobeu la piga.