5/2/08

scarlett, el motiu que em faltava per recolzar Obama

En un dia tant destacat (pels Estats Units, i de retruc per a la resta del món) com aquest de l’anomenat Superdimarts, no puc estar-me de comentar el magnífic vídeo que ha fet el raper Will.I.Am en recolzament de la candidatura de Barack Obama, amb una cançó titulada Yes We Can.

Com explica el component de Black Eyed Peas en aquesta pàgina, va tenir l’idea de fer la cançó en escoltar un discurs del candidat demòcrata. Perquè, de fet, Yes We Can és un d’aquells càntics col·lectius a l’estil de We Are The World on diversos personatges famosos repeteixen fragments del discurs, al costat de l’imatge d’Obama.

Entre els gairebé 40 convidats hi ha músics com John Legend, Common, i Herbie Hancock, esportistes com Kareem Abdul-Jabbar, i actrius com les meves estimades Kate Walsh i Scarlett Johansson. Si fins ara tenia algun dubte sobre la candidatura d’Obama, la presència de la musa de Woody Allen m’ha acabat de convèncer. I, per cert, el vídeo l’ha dirigit Jesse Dylan, fill de Bob Dylan.

I mentre, aquí (o a Colòmbia, per ser més precisos), uns energúmens han gravat un aberrant vallenato titulat Mariano Rajoy, contigo estoy, dedicat al candidat del PP.

Evidentment, vivim en un país de pandereta i tenim el que ens mereixem…

1 comentari:

Anònim ha dit...

Millor aquest que no la cutrada d'en Rajoy o la tonteria dels "amics" de Zapatero Aqui sembla que no tinguem imaginacio
En fi ens anirem veient
finger39